2011. február 7., hétfő

Nitt pályázat

Eltelt ez a hétvége is, az időjárás viszontagságai miatt most sem jött össze a Magas-Tátra jégmászás, viszont a most (is) elszenvedett tragikus baleset miatt jó döntésnek bizonyult elhalasztani a mászást. A baleset kapcsán jómagam és csapat, illetve sporttársaim nevében is részvétemet fejezem ki az elhunyt hozzátartozóinak, sajnálatomat a sérülteknek és hozzátartozóinak.

Év eleje van, ismét aktualitás a mászóiskolák felújítását érintő nitt pályázat. Mi is pályázunk a két mátrai mászóiskola Kis-Csókakő és Báránykő egyes, még nem felújított mászóútjainak rendbehozatalára. Vasárnap kimentünk Krisztián barátommal felmérni a szükséges mennyiséget, a végeredmény közel 100 db nitt és több mint 20 stand lett a végeredmény. A pályázatot hamarosan beadjuk, reméljük pozitív lesz az elbírálás, tekintve, hogy az említett két mászóhely meghatározó szerepet tölt be hazánk mászóiskolái között. Hála a kifejezetten csodálatos időjárásnak sikerült a napos-száraz részeken mászni is egy kicsit, 5 utat, a többi falrész még vizes volt. 

A hétvégén ismételten tervben van egy Tátra jégmászó akció, persze most is az időjárás függvénye lesz. Főleg nehezebb jegek mászása lesz a cél (Sopel', Felkai próba jege, Bibin). Reméljük ezúttal összejön, egyenlőre az előrejelzés mellettünk szól...

Stay tuned... 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése