2012. május 7., hétfő

Szombat délután...

Elég zűrös hetet zártam és a hétvégére jócskán akadt program, annak is örültem, hogy egyáltalán sziklafal közelébe kerültem. Nem kellett sokat agyalni, hogy hová is menjek két okból is: egyrészt az idő szűke miatt másrészt pedig Lőrincz Gyuszi és Baráth Béci barátom a Mártát nézték ki maguknak szintén csak délutánra. Ígyhát hozzájuk csapódva szokásosan jó kis délután kerekedett, jó társasággal és jó mászással fűszerezve. Kis-Csókakő volt a célterület, gondolván ott délután már kevesebben leszenek. A gondolat helyesnek bizonyult, rajtunk kívül mindössze egy meglehetősen szimpatikus Gi-Klub-os csapat volt kint, velük elbeszélgetve és mászva telt a délután. Az időjárás mellőzte a kánikulát, kellemes, enyhén szeles, napos idő volt. Végig hárman másztunk.

Mászott utak: Haladók útja(IV+), Kőék út(V), Felállós út(VI-), Kétfornintos(V+), Kétbalkezes(V+), Nőnapi út(VII-), Bajor-rés(V+), Farkas weg(V+), Dulcinea(VII+), Vektor(VII-), Deviáns(VII-), Román nejlon(VII-), 100 DM(VII-), Recsk variáns(VII+)

Le a kalappal a két mászótársam előtt, sokat fejlődtek, jól ment a mászás nekik. Jó hangulatú mászódélután volt..."Jó, hogy kijöttünk"(Vígh Krisztián)

A vasárnap már kevésbé volt élvezetes mivel pénteken 15 m3 cser tüzifa várt rám az udvarban, ebből 10 m3-t össze is vágtunk és be is hordtunk vasárnap. Fárasztóbb volt mint a mászás, reggel 9-től este 7-re végeztünk vele. Hétfőn megérdemelt pihenőnap jött...

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése