2012. február 20., hétfő

Olvadó JÉGkrém a beteg toroknak

Már hetek óta éreztem, hogy lappang bennem valami, kerülget valami nyavaja. Szerda éjszaka utól is ért egy kiadós vírusos hasmenés és gyomorbaj formájában amit később torokfájás és nátha követett. Még most sem vagyok a top-on, de már jobban érzem magam. Ennek ellenére vasárnapra jó kis jégmászást sikerült összehozni, a kazincbarcikai mászókollégák tették tiszteletüket egy jégmászás erejéig. Reggel időben érkeztek hozzám és relatív jó korán kint voltunk a szokott helyünkön. 4 titán érkezett, Orosz Csabi, Harel Zoli, Perjés Gabi és Józsa Geri voltak az alkalmi partnereim ezen a remekbe szabott vasárnap délelőttön. Bár már az olvadás pár napja kezdetét vette, a jegek príma állapotban voltak, sőt még puhultak is. Másztunk a nagy- és a kis jégen egyaránt, valamint a vékony lefolyásokon is feltéptük magunkat párszor. Ha elfáradva nem is, de kellemes hangulatban, a jó levegőtől megrészegedve tértünk haza délután 3 környékén. Az időjárásra most sem lehetett panasz, szélcsend, tiszta égbolt, + 1 fok. A többiek most voltak itt először és nagyon tetszett nekik a hely, remélem a következő szezonban is ellátogatnak majd!

Fogy az idő, a kisfiam születéséig már csak 1 hét! Ebből kifolyólag a hétvégén már nem tervezek kinti mászást. Nem is baj mert van mint bepótolnom edzést illetően, nyakunkon a tavaszi szezon és a sok jégmászás a sziklamászós edzés rovására ment mostanság. Össze kell kapjam magam ha tavaszra formába akarok kerülni. Lassan elkészülnek az új edző eszközök( forgó rúd, gömbök, új campus-board) és a megrendelt 70 db új fogás is megérkezik ami segít majd az edzésekben.

Viszont márciusban szeretnék még párszor kimenni a Tátrába jegezni, illetve a rég kiszemelt mix utat megmászni. Remélem az időjárás és a hőmérséklet nem szab gátat a terveimnek.

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése