2011. augusztus 18., csütörtök

Délutáni mászás Kis-Csókakőn

A hétvégi Tátra akciónk után a szokásosnál erősebb "mászáséhséget" éreztem magamon. Felhívtam Somoskői Gábor barátomat aki épp a Jászságban méhészkedett a családjával, lenne-e kedve egy csapatáshoz a Mátrában. Mily meglepő...volt kedve:-) Délután fél 3-ra értem ki a falhoz, Gábor egy kicsit késve érkezett lévén Ő messzebbről jött; legalább bemelegítettem mire kiért. Neki is láttunk a fal nehezebb útjainak és lelkesedésünk a sötétedésig ki is tartott. Bőven el volt már este 8, már erősen szürkült mikor az utolsó útból ereszkedtünk. A lemenet fejlámpásra sikeredett. Szuper jó mászás volt, jó társaságban. Rajtunk kívül volt 2 csapat kint.

Mászott utak: Kis-fás út(III), Kétforintos(V), Kétbalkezes(V+), Sirató fal(IV+), Platni(V+), Nőnapi út(VII-), 100 DM(VII-), Hold(VII), Román nejlon(VII-), Vektor(VII-), Deviáns(VII-), Dulcinea(VII+), Kis-torony hátsó út(IV), Bajor-rés(V), Farkas-weg(V+).

Hétvégén ismét a Tátra az uticél, ezúttal a Lomnici-csúcs Hokejka útja van tervben VI-ért. 9 kötélhossz. A partnerem ismét Kamenyiczki Jani lesz...remélem ezúttal is sikerrel járunk és egy szépet mászunk. Persze jövök a beszámolóval és a fotókkal...

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése