2012. március 5., hétfő

Koratavaszi átmozgatás

Már napok óta tart a ragyogó napsütéses idő viszont napról-napra hűvösebb levegő uralja a Mátra-vidékét. Ebből és a mászáséhségből kifolyólag kimentünk átmozgatni az edzőterem által megnyirbált izmainkat valamint a zia-porral telt tüdőnket igazi hegyi levegővel telíteni a mátrai Kis-Csókakőre. Lévén időközben igazi komoly apai szerepet is játszok, nem indultunk korán, 11:30-ra értünk ki Számel Balázs barátommal és nem is terveztük sokáig maradni...amolyan átmozgatás volt ez, szoktatás az egész napos mászásokhoz. Kiérve kisebb tömeg fogadott minket, kint voltak Orosz Misiék a tanítványaival, Fölker Tibiék, Gulyás Gábor és még jó páran, csupa kötél volt a fal. Kénytelenek voltunk itt-ott várni mivel átmozagtásról volt szó nem akartunk egyből a nehéz utaknak ugrani, végül is csak neki ugrottunk. Szuper időben du. 3-ig másztunk, én kicsit többet, Balázs kicsit kevesebbet, jól éreztük magunkat, jó volt "nem cipekedni".

Mászott utak: Kis fás út(III), Négyforintos(VI-), Kétbalkezes(V+), Platni(V+), 100 DM(VII-), Román nejlon(VII-), Kétbalkezes él(VII-), Dulcinea(VII+).

Személy szerint a mászás jól ment, könnyedén mozogtam, kezd alakulni a formám tavaszra. Legközelebb ha ilyen klassz lesz az idő a szemben lévő Báránykőre látogatunk és nekikezdünk gyűrni a VII-VIII-as utakat.

Addig is próbálok minél többet aludni mert a kisfiam elég aktív éjszakánként, ami nem segíti a szép mászóálmok "megélését".

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése