2010. december 9., csütörtök

Apróságok

Kedves Sporttársaim!

Készül a blog új fejléce. Hogy milyen lesz, kitől, hogyan az meglepetés lesz...még nekem is. Mindenesetre egyedi lesz az biztos. Karácsonyra remélem már az vár minden olvasót ha bekukkant az oldalamra.

Közeleg a téli szezon, már itt van a nyakunkban. Hála Istennek a szponzori pénzek is gyűlnek rendesen, olybá tűnik semmi panasz nem lehet majd erre a szezonra, ha az időjárás kegyes lesz sokat kint tudunk majd lenni a hegyekben. Még egyszer millió köszönet minden kedves Támogatómnak, legyen az anyagi, felszerelés illetve ár-kedvezmény adó. Nélkülük sok mászással, élménnyel, tapasztalattal és felszereléssel lennék szegényebb. Már nem sokat kell aludni és pikk-pakk 27-e lesz és megyünk a szokásos téli két ünnep közi táborunkba a Magas-Tátrába. Várom, várjuk nagyon. A szállás már le van foglalva Nová Lesna-n Retteghy Imrénél, 9 €-s áron. Indulás hétfőn kora hajnalban, érkezés szilveszter napján a délelőtti órákban. Aki érintett azzal még egyeztetünk. 

A mászótúra után várható egy átfogó jégszerszám teszt az új Black Diamond Fusion szerszámról valamint a napokban egy Julbo Bivouak hegyi szemüveg teszt is, fotókkal. Persze a 4 mászónap eseményei is fent lesznek, utakkal, falrajzokkal, fotókkal és leírásokkal is. 

Kívánok minden Kedves Olvasómnak, Sporttásamnak, Barátomnak Békében, Megnyugvásban, Pihenésben, Szeretetben gazdag Ünnepeket és Kellemes mászásokat!

Stay tuned...

1 megjegyzés: