2014. június 2., hétfő

Az elmúlt másfél hónapom...

Igen. Pont ennyi telt el az utolsó bejegyzésem óta. A szokásosnál jóval kisebb blog-aktivitásom oka nem feltétlenül a mászás hanyagolásából fakad, sokkal inkább az élet számos más területén megszaporodott teendőim amik előnyt élveztek az elmúlt hónapban (csak előnyt és nem kiváltó tényezőt). Feszes munkaütemben és beosztásban dolgozom a munkahelyemen, jóval több időt és energiát von el tőlem mint a korábbiak. A házunkon is belefogtunk egy komplett garázs  felújító hadműveletbe, mely hetek óta tart, a végéhez közeledik. A kerti munkák is megszaporodtak, így már zsúfolttá váltak a napok, hétvégék.

A sport sem került háttérbe. Sőt. Végzem a szokásos edzéseimet esténként és igyekszem hétvégén mászni  aminek a szokatlanul csapadékos időjárás szab gátat. Remélem fordulatot vesz az időjárás és a hétvégén már csapathatunk valamelyik mászó helyen. Az elmúlt időszakban 4 alkalommal voltunk mászni, főként Kalamárkán, nagyjából ennyi napos/csapadékmentes nap volt amit ki tudtunk használni. A fő irányvonal az ujjam erősítése volt ami szépen lassan visszajön a korábbi szintre az elszenvedett szakadásos sérülésem után.
A következőkben több energiát fogok szentelni a bejegyzéseimnek, jönnek a megszokott fényképes hétvégi beszámolók és egy átfogó mászócipő (5.10) teszt is a Trexpert Túrabolt támogatásával.

Megérkezett a nyár is (egyenlőre csak a naptárban) ami a közelgő nagyfalas szezon beköszöntét is prognosztizálja, egy hónap múlva már a Tátrában „folytatjuk amit tavaly abbahagytunk”. A nyári hosszabb mászó túránkon visszatérünk a Dachstein-csoportba és ismét a Maixkante út lesz a fő cél, remélem ezúttal sikerül és nem járunk úgy mint tavaly. 

Let’s do it…


Stay tuned…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése