2012. április 28., szombat

Napos nap a Nap alatt

Három esős hétvége után szinte nyári kánikulában sikerült egy jó mászást összehozni a Dél-Mátrában. Számel Balázs és jómagam, Miskolcról Brezó és barátnője, Kazincbarcikáról pedig Józsa Geri alkották a csapatot. 11-kor kezdtük meg a mászást, Brezóék kicsit később érkeztek viszont ők két naposra tervezték a kint létet, egy kint alvással. Másztunk-másztunk míg ránk sötétedett. Nem volt ebben a napban semmi különleges kérem...csak egyszerűen jól éreztük magunkat, sok utat másztunk, és sikerült egy új utat is mászni az Emlékút(VII) formájában, ráadásul on-sight. Megpróbáltam az I.Ivánt, egy kicsi még hiányzik belőle, legközelebb újra nekiesek, most amúgy sem voltam abban a kifejezett "erőltetős" formámban, egész nap a szokásosnál tompábban éreztem magam. Naplementéig másztunk, 21:30-ra értem haza. Ragyogó nap volt, több értelemben.

Mászott útjaim: Északi(IV+), Foxi(VI+), Bátorság(VI+/VII-), I.Iván próba(VIII+/IX-), Repülő osztály(VI+), Hetes(VI+), Két lotti(VII-), Május 36(VI), Akasszá má(VI+), Áthajlás(VI+), Emlékút(VII), Tető(VI), Őrült ausztrál(VII), Hajó(VII-)

Képek:
Időközben megérkezett az utolsó műfogás szett az AIX Positiv 7. Ez egy plafonos garnitúra. Így már egy időre véget ért a műfal bővítő projekt. Ezt is az Alpine Gear szállította, az ára 23.000 Ft.Folyt köv...

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése