2012. április 6., péntek

Utolsó előtti csepp...de nem a pohárba

Megérkezett az utolsó előtti fogás szett a megrendeltek közül. AIX Positiv 5. Áthajlós szett, gömbölyűbb formák, kisebb 3 újjas zsebek, S és M méretben, viola színben. Már fel is kerültek a falra. Az Alpine Gear-nél bő 13.000 magyar fizetőeszközért juthatunk hozzá.



Így már csak egy készletet várok ami a plafonba megy, egy AIX Positiv 7-est. Nemsokára megjön és az ideji boulder fal fejlesztésem véget ér, 70 új fogás, nem is rossz. Rengeteg forma, változatos színek, sok kunszt variáció. Pont ami kell azokhoz a fokozatokhoz amiben már x betű van...

Az időjárás nem kecsegtet jó mászásra, így a hétvégén edzés lesz, bemászom az új fogásokat. Vasárnap pedig egy nagy baráti összejövetel alkalmával ünnepeljük meg a kisfiam születését, amolyan megkésett "tejfakasztó" lesz. Volt egy fogadalmam: ha fiam születik csak Tokaji Aszú-ból rúgok be. Be is szereztem a hozzávalót, 3 üveg 5 puttonyos pajtás, egy komoly fogás garnitúra áráért. Nem lehet mindig a mászásra költeni...itt kb. 14 % lesz a kedvezmény :-))))

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése