2011. december 20., kedd

Holtidő

Már egy jó ideje csak az edzés teszi ki a szabadidőn jelentős részét. Kinti mászásra kevesebb a lehetőség, főleg a mászópartner állandó hiánya miatt. A tél óvatosan közelít, nem a megszokott elánnal. A rendszeres két ünnep közi téli táborunk idén elmarad mivel a jég viszonyok nem alakultak ki a Tátrában. Ez utóbbit nagyon sajnálom mert nagyon jó hangulatú összejövetelek voltak. Január első hétvégéjén kimegyünk amolyan terepszemlét tartani, megnézzük a körülményeket, a jegek állapotát és ha sikerül akkor mászunk is 1-2 jeget a Nagy-Tarpataki-völgyben. Őszintén remélem, hogy akkorra már - 5 hét hideg után - lesz mászható jég. Abban viszont biztos vagyok, hogy a kisebb jegek csapadék hiányában idén nem lesznek mászhatóak, a nagyobb jégesésekben azért bízok, hátha kínálnak mászni valót. Felemás téli szezon elé nézünk...a felkészülésem jól megy, a formám kezd testet ölteni. Ha nem lesznek jegek akkor vegyes utakat mászunk majd, van néhány kiszemelt préda a Tupá-oldalában és itt-ott egy-egy dry-tooling/mix út is ki van nézve. Kíváncsian várom! 

Öröm az ürömben, hogy a kisfiam már 30 hetes, szépen fejlődik már 1600g. Hosszas vívódás után - rengeteg alternatívát felvonultatva - úgy döntöttünk a nevet illetően, hogy Nimród lesz. Herczeg Nimród. Már nem sok idő van hátra, szűk két hónap. Próbálok felkészülni mentálisan erre a kihívásra is. Várom...

Minden Kedves Barátomnak, Mászótársamnak, Olvasómnak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok!!!

Remélem nemsokára egy minden igényt kielégítő mászó-beszámolóval jelentkezhetek, valamint ha kipróbálom az új hágóvasamat, softshell felsőmet valamint kötelemet akkor ezek tesztjével is bővítem a blogbejegyzések számát.

Stay tuned...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése