2011. október 3., hétfő

Kisfiam lesz!

Kedves Barátaim, Sporttársaim!

Bizonyára minden szerencsés életében eljön az az idő amikor a családalapítás előtérbe kerül. Nálunk a feleségemmel most jött el ez az idő. Munkálkodtunk is rajta szorgosan...hála az égnek sikeresen. A különféle vizsgálatok szerint minden rendben van és kisfiam lesz!!! Remélem a terhesség második felében sem merül fel semmi probléma és február második felében szép, egészséges kisfiúnak ad életet a párom; én pedig még időben nekiláthatok mászóvá való kinevelését:-) Mint minden céltudatos mászócsaládban nálunk is karabiner és heveder lesz a rágóka, friend és ék lesz a Lego, magnézia lesz a kifestő, és a műfalam lesz a játszótér...Őszintén remélem legalábbis...

                                                            Valahogy így képzelem...:-)))

Lassan vége a csodaszép indián nyárnak, hűvös, őszi idő közeleg. A hét végére el is éri az országot, úgyhogy a hét közepén még kimegyek a Mátrába egy délutáni mászásra ezt követően pedig átadom magam a 3 hetes pihenésnek. Október végén nekilátok a téli felkészítő edzés sorozatnak ami egészen december közepéig - a jégmászó szezon kezdetéig - tart, majd egész januárban folytatódik. Rövid viszont nagyon ütős szezont tervezek főként a Magas-Tátrában, ami a két ünnep közi táborral indul majd egészen február közepéig tart, ellentétben a megelőző évekkel amikor még március közepén is javában jegeztünk. Az utód érkezése után már nem igazán tudok majd egy darabig messzebbre menni viszont így hamarabb megkezdem majd a tavaszi szikla szezonkezdésre a felkészülést.

A téli tervemben főként nehezebb jegek és mix utak szerepelnek amihez ezúttal szeretném felhívni minden kedves jégmászó figyelmét ugyanis partnereket keresek az említett akciókhoz. Azért számítok pár barátomra a szezonban, viszont Vígh Krisztián Spanyolországba készül januárban egy hosszabb mászó körútra így tehát ő kiesik a körből.

Aki még mászik annak "Szép őszi mászásokat!", aki pihen annak "Jó pihenést!", aki már készül a téli programra annak pedig "Sikeres felkészülést!" kívánok.

A folytatásban érkezek egy-két felszerelés tesztjével, valamint a téli tervek részletes bemutatójával is...

Stay tuned...

3 megjegyzés:

  1. GRATULÁLUNK! :) Reméljük minden jól alakul!

    Üdvözlettel: a GearMag csapata

    VálaszTörlés
  2. gratulálok :) sok boldog percet kívánok neki! :)

    VálaszTörlés
  3. hát még ehhez a hírhez hogy gratulálok!

    VálaszTörlés