2015. május 23., szombat

Az elmúlt időszakom = Event Drone

Egy jó ideje nem jelentkeztem beszámolóval ami nem azért történt mert háttérbe szorult volna a mászás és az ezt célzó edzésmunka, csupán megszaporodtak a dolgaim mostanság. Várjuk a második babánkat  a feleségemmel aki heteken belül a világra fog jönni, remélhetőleg egy szép és egészséges kislánynak ad majd életet a párom. A munkahelyemen is hajtós időszakot élünk nem beszélve az új saját vállalkozásomról amit egyéni vállalkozóként, másodállásban indítotam. 

Elkezdtem építeni egy vállalkozást ami ipari és szabadidős légi fotók és videók készítésével foglalkozik. Ezeket a felvételeket drónokkal és az ezekre szerelt kamerastabilizátorokkal ellátott, kiváló minőségű felvételekre képes kamerákkal végzem. A felvett anyagokat utómunkálom, igény szerint szerkesztem, vágom, felirtozom és adom át a mindenkori megrendelőnek akár egyedi igények szerint, az országban a legkedvezőbb árakon.

Az ötletet a mászásból merítettem, minden bizonnyal remek mászós videók is készülnek majd szerte Európában. Akit érdekel a dolog navigáljon át a kép alá kattintva a vállalkozásom weboldalára és nézzen körül a folyamatosan bűvülő - egyenlőre feltöltés alatt álló - videó galériámban, illetve tájékozódjon a lehetőségekről, árakról. Aki pedig nem mindennapi perspektívából szeretné megörökíteni egy mászó (vagy egyéb) projektjét keressen bátran, biztos találunk megoldást és meg tudunk egyezni a felvételről.



Amint véget ér az esős időszak mászós beszámolóval, videókkal is jelentkezem majd,valamint lesznek felszerelés tesztek is.

Stay tuned...